ترامپ به عربستان خواهد رفت آخرین وضعیت درگیری‌های شدید میان حامیان بشاراسد و تحریرالشام (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا: عراق باید وابستگی خود به انرژی ایران را هرچه سریع‌تر کاهش دهد پلیس تهران: شایعه کشف و خنثی‌سازی بمب در ایستگاه مترو تجریش نادرست است شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد
سرخط خبرها

واکنش ۲ نماینده مجلس به صحبت‌های نماینده تربت‌جام| برخی برای رأی‌آوری تبلیغ نکنند؛ شأن مجلس رعایت شود

  • کد خبر: ۱۴۸۰۲۰
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴
واکنش ۲ نماینده مجلس به صحبت‌های نماینده تربت‌جام| برخی برای رأی‌آوری تبلیغ نکنند؛ شأن مجلس رعایت شود
در نشست علنی امروز مجلس، پس از اظهارات رحیمی جهان‌آبادی درخصوص اولویت‌های بررسی صحن علنی، جوکار و شریعتی به سخنان این نماینده واکنش نشان داده و مسائلی را درخصوص رعایت قانون و حفظ شأن مجلس مطرح کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدصالح جوکار در نشست علنی امروز (دوشنبه ۱۰ بهمن ماه) مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مورد طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات رحیمی جهان آبادی درخصوص رسیدگی به مشکلات مردم به جای اصلاح این قانون گفت: رهبر معظم انقلاب در خردادماه نسبت به اصلاح سیاست‌های کلی انتخابات و اصلاح قانون تاکید داشتند؛ قانون فعلی دارای کاستی‌ها و نواقصی است و دستگاه‌ها پیشنهادات خود را در مورد آن ارائه کرده و گره‌ها و مشکلات به صورت کامل آسیب شناسی شده است.

وی ادامه داد: البته درست است که مجلس باید به مشکلات اقتصادی رسیدگی کند، اما جای بررسی این موضوع در کمیسیون اقتصادی است و باید حل مشکلات اقتصادی را در دستور کار قرار دهیم و مابقی کمیسیون‌ها به کار خود بپردازند و هر کمیسیونی دنبال وظیفه کارشناسی خود باشد و برخی نباید برای رأی‌آوری تبلیغ کنند. می‌طلبد رئیس جلسه در مورد این مباحث به نمایندگان تذکر دهد.

همچنین مالک شریعتی نیاسر طی تذکری آیین نامه‌ای با استناد به مواد ۲۲ و ۱۰۹ آیین نامه داخلی مجلس گفت: براساس این مواد وقتی نماینده‌ای خارج از دستور صحبت می‌کند، باید مانع آن شد و حتی میکروفون او را قطع کرد. متاسفانه آقای رحیمی جهان آبادی خارج از موضوع صحبت کرد و در واقع نطق انتخاباتی کردند.

وی ادامه داد: در گذشته نیز در مجلس تذکر‌هایی را در این رابطه دادیم و اگر اجازه دهیم نمایندگان در زمان خود اخطار و تذکر دهند، نیازی نیست کسی در این گونه مواقع با دو دو کردن مخالفت خود را اعلام و علت این موضوع این است که در زمان مشخص به نماینده اجازه تذکر داده نمی‌شود؛ شأن مجلس باید رعایت شود، این نماینده نسبت به تمامی همکاران ما اتهام وارد کردند که به فکر مردم نیستند، در حالی که مجموع مصوبات اقتصادی به ویژه عدالت محور مجلس یازدهم از مجموع ۳ مجلس گذشته بالاتر است و دستور قبلی نیز در مورد طرح مالیات بر سوداگری بود و مباحث اقتصادی در کمیسیون‌های مربوطه در حال پیگیری است و هر کدام از کمیسیون‌ها سهمی دارند و نمی‌توانند به تمامی موضوعات بپردازند.

شریعتی یادآور شد: اگر همکار محترم دنبال مطالبات مردم بود، بهتر بود به دولت قبل و در مورد مشکلاتی که در رابطه ما با کشور ترکمنستان اتفاق افتاد و امروز اثر آن را در تربت جام حوزه انتخابیه ایشان می‌بینیم و مردم در رابطه با گاز به مشکل مواجه شده اند، تذکر داده و پیگیری می‌کردند و باید در آن زمان به وزیر امور خارجه وقت تذکر می‌دادند که امروز شاهد درد و رنج مردم حوزه انتخابیه شان نباشند، البته اگر به دنبال نظر مردم هستند.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس افزود: چرا دولت قبل نسبت به ساخت پالایشگاه و نیروگاه اقدام نکرد؟ چرا مسکن و طرح‌های اقتصادی را دنبال نکرد؟ آیا به دولت دوازدهم تذکر داده شد که امروز در مورد مباحث اقتصادی تذکر می‌دهند؟ تمامی تصمیمات دولت قبل که این نماینده مدافع آن بود، خلاف تدبیر و امید بود و شاخص امید در پایان دولت گذشته به زیر ۱۰ درصد رسید و ما تمام اقدامات را از زیر صفر شروع کردیم و اگر دولت نجابت می‌کند و حرفی نمی‌زند، باید حواسمان باشد که چه اتفاقاتی را رقم می‌زنیم؛ اگر می‌خواهیم سیاسی صحبت کنیم بهتر است در زمان مناسب نطق انتخاباتی داشته باشیم. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->